..för ett blogginlägg! Vart alldeles för dålig på det nu det senaste men när det är gott väder ute och man har en spädis så tar det emot mer än vanligt att sätta sig bakom datorskärmen. Skall försöka “komma ikapp” med rapporteringen.

Har hänt jättemycket kul saker men det allra roligaste just nu är att det går kanonbra för fina MM och hennes superduktiga pilot Sophie Sigeholt!

FÖRSTA LB:n dom debuterade i för ett par veckor sedan nollade dom!

*Fina marginaler till bommarna!*

En vecka efter gjorde dom det IGEN och det var dessutom all världens titthinder som MM bara löste utan att titta! Lite spännande vart det när MM efter hon gått i mål och skulle saktas av men istället fick syn på ett hinder framför näsan som hon helt plötsligt började bjuda mot till Sophies förvåning, blev ett extra skutt över en oxer åt fel håll! Snacka om att söka hinder och älska att hoppa! Hihi! Tok-ponny!

Iochmed den andra nollan så är dom redan kvalade och färdiga till SPAF ungponnychampionatfinalen för 5-åringar som brukar äga rum i Falkenberg.

Efter en 3:e nolla så är dom även färdiga för ungponny-SM..! Är inte minsta orolig att dom inte skulle lösa det även om jag för inte så längesen tänkt att MM kanske behövde mer tid att komma upp i klasserna då hon faktiskt blev inriden rätt så sent som 4-åring, måste vart omkring ett år sedan bara jag köpte henne och hon reds in. Men familjen Sigeholt har gjort ett underbart bra arbete med henne och nu är hon istället väl framme.

Efter hon är färdigkvalad väntar det lite sommarvila för henne innan hon skall matchas igång mot finalerna som jag kommer sitta bänkad framför!!