Det går verkligen trögt med mitt bloggande men får nog skylla på det fina vädret framförallt, och att man har en liten, eller inte så liten längre.. 5 1/2 månad redan är Embla nu!Tog lite bilder på henne och Freja under vår Danmarksresa förra veckan!
Tråkigt nog blev familjen enda planerade semestervecka i sommar inte som vi tänkt oss då Anders insjuknade redan andra dagen och vart sängliggandes i nån värsting halsinfektion resten av veckan!
Mindre kul! Anders tappade 4-5 kg av att inte kunna äta knappt nånting, en annan gick istället upp nästan dom kilona, så familjens sammanlagda vikt ändrades inte nämnvärt denna veckan.
Idag vart Embla på BVC och fick andra omgången av sina vaccinationsprutor, inte kul att vara mamma i dom lägena när sitt barn blir så ledset. Embla vart dock himla duktig och blev snabbt på glatt humör igen!
Vägde precis 7 kg så hon följer sin kurva väl!