Fasen vad jag gillar denna ponnyn! Han är så himla go och trevlig ända ut i hovspetsarna!

Senast när vi var och löshoppade så fick han mycket beröm om sin fina elasticitet i kroppen!

Kalvin har nått speciellt som jag är lite kär i, kanske är det hans uppsyn, nyfikenhet eller bara hans existens som gör mig lite extra glad bara av att se honom. Han är nog min absoluta favorit i stallet just nu.

Köpte han som föl från Orchid’s efter att ha vart så nöjd med Djina. Sen köpte jag även den yngre systern Orchid’s Troja som fortfarande står kvar på Orchid’s samt syster efter henne Orchid’s Freja som tragiskt dog i en hjärn-inflammation endast knappt ett år gammal, i år föddes en liten hingst som jag inte bestämt mig om till 100% än.

Troja skall betäckas innan hon kommer till mig i vår och hingstvalet ligger just nu på den toppmoderna och snygga New Foresthingsten Jup:Kan ju lungt räkna med ett fuxföl..!
Vill medvetet prova att ha lite mindre “blod” i nån avkomma då jag redan har ganska mycket…